Alle collectiesBILLY App
Documenten naar BILLY sturen

Voeg je facturen en andere documenten toe via je computer of smartphone

Lionel ROSU avatar
Geschreven door Lionel ROSU
Meer dan een week geleden bijgewerkt

๐Ÿ‘‰ Uw boekhoudkundige documenten worden op BILLY opgeslagen en beveiligd.

Voeg een document toe met de + knop

Uw aankoop is zojuist gedaan. Ga gewoon naar BILLY en klik op de + knop:

Verschillende documenttypes:

• Inkoopfactuur: facturen, tickets en bewijsstukken voor een aankoop/uitgave.

• Verkoopfactuur: facturen, tickets en bewijsstukken voor een verkoop/inkomst.

• Ander document: elk ander document dat niet rechtstreeks verband houdt met je resultaat, zoals een contract, een verklaring van het sociaal secretariaat, een bonus/subsidiedocument, een akte van een notaris, een kopie van je identiteitskaart, een bewijs van een schenking, enz.

๐Ÿ’ป Vanaf je computer: je kunt een bestand selecteren of Drag&Drop.

๐Ÿ“ฑ Vanaf je smartphone: je kunt een bestand selecteren of een foto maken (je kunt meerdere pagina's aan hetzelfde document toevoegen).

Ontbreekt er informatie in het document ๐Ÿ•ต๏ธ? Er is ruimte om een opmerking achter te laten voor uw accountant.

๐Ÿšจ Fa cturen worden document per document verstuurd (wat nog steeds heel snel gaat). We raden je aan om je facturen gaandeweg te versturen, in plaats van 1x aan het einde van het kwartaal. Dit vergemakkelijkt het werk voor ons team en zorgt ervoor dat je boekhouding altijd up-to-date is.

Het document is in behandeling (geval 1)

BILLY toont de documenten die nog niet gevalideerd zijn door je boekhouder. De gerelateerde cijfers worden niet opgenomen in de stuuranalyses.

Het document is gevalideerd (geval 2)

In dit geval verschijnen de details ๐Ÿ‘‡ En de cijfers worden toegevoegd aan Monitoring.

Om verbinding te maken met BILLY vanaf uw telefoon, gaat u naar BILLY toevoegen

Voor verdere vragen staat de livechat rechtsonder ๐Ÿค“
โ€‹