Alle collectiesBILLY App
BILLY toevoegen aan je telefoon

Via een website (zonder installatie) of op je favoriete medium: het is super eenvoudig.

Lionel ROSU avatar
Geschreven door Lionel ROSU
Meer dan een week geleden bijgewerkt

BILLY werkt op een website en dus op alle schermen. Alles wat je nodig hebt is een internetverbinding, je gebruikersnaam (e-mail) en wachtwoord. Maak gewoon verbinding met app.billy.tech vanuit je browser en je kunt aan de slag!

Je kunt BILLY ook installeren op je mobiele apparaat: smartphone of tablet. Het is heel eenvoudig om te doen ๐Ÿ’ก We gaan niet via de App Store of Play Store. Je doet het gewoon vanuit je webbrowser:

Meer hieronder ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Op Android-telefoon of -tablet - Met Chrome:

1. Ga naar Chrome op app.billy.tech om in te loggen:

2. Installeer vervolgens BILLY via een van de 2 opties:

1. Door te klikken op INSTALLER die verschijnt zodra je bent ingelogd:

2. Door te klikken op het menu(3 kleine puntjes) en dan op Installeer de toepassing

3. Bevestig de installatie van BILLY door op Install te klikken

4. BILLY is nu beschikbaar op je startscherm

Op iPhone of iPad - Met Safari:

1. Ga naar app.billy.tech in Safari en meld je aan (via Doorgaan):

2. Klik op hetshare icoon onderaan het scherm:

3. Klik op het beginscherm

4. Klik op Toevoegen zonder de informatie te wijzigen

5. DeBILLY app is nu beschikbaar op je startscherm:

6. Aan de slag! Let op: de eerste keer dat je de app opent, moet je je gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw invoeren.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de chatbox rechtsonder ๐Ÿ˜‰

Tot snel!