Alle collectiesMijn AbonnementTe ondertekenen mandaten
Ondertekening van mandaten - Niet-BTW bedrijf

Te nemen stappen

Amandine VAN-WAELVELDE avatar
Geschreven door Amandine VAN-WAELVELDE
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uw mandaten online ondertekenen

Om uw mandaten online te ondertekenen, volgt u deze stappen 👇

1. Klik op"Mijn belastingmandaten beheren".

3. Om u te identificeren, kiest u de verbinding via de ID-kaartlezer of itsme.

4. Selecteer uw identificatiemethode"op eigen naam". Klik vervolgens op"Doorgaan".

5. Klik op het tabblad"Gegroepeerde transacties" en vervolgens op"Ondertekenen". Zo kunt u uw mandaten in één keer ondertekenen.

6. Klik op"Zoeken".

7. Voer in het witte vak "Aantal toegewezen mandaten" het getal 2 in. Klik vervolgens op"Bevestigen".

8. Uw persoonlijke mandaten zijn succesvol ondertekend!

Zodra u uw 2 persoonlijke mandaten hebt ondertekend, moet u de mandaten voor uw bedrijf ondertekenen. Sluit hiervoor het programma en uw sessie af.

9. Start vervolgens het proces opnieuw door opnieuw op deze link te klikken https://www.csam.be/fr/gestion-mandats.html

Klik op"Mijn belastingmandaten beheren".

10. Om je te identificeren, kies je voor de verbinding via de ID-kaartlezer of itsme.

11. Selecteer je identificatiemethode"namens een bedrijf". Klik vervolgens op"Doorgaan".

12. Klik op het tabblad"Gegroepeerde transacties" en vervolgens op"Ondertekenen". Zo kunt u uw mandaten in één keer ondertekenen.

13. Klik op"Zoeken".

14. Voer in het witte vak "Aantal toegewezen mandaten" het getal 4 in. Klik vervolgens op"Bevestigen".

15. Uw mandaten zijn succesvol ondertekend!